Graduation 2022


Liceul - pentru cea mai mare parte dintre noi, cei mai frumoși ani ai vieții. Perioada în care am legat prietenii, am trăit amintiri de neuitat, ne-am distrat, ne-am certat, am râs, am plâns, am trecut prin toate stările posibile. Mai presus de atât, absolvirea liceului este un moment special, de care cu toții ne vom aminti peste ani și ani. De aceea, merită sa imortalizăm aceste momente unice.


Întrucât nu totul se rezuma doar la un clasic album, ceea ce vreau eu să vă ofer în ceea ce privește fotografierea ultimului an de liceu este o întreagă experiență, pe lângă o serie de fotografii minunate.

Festivitatea de absolvire


Momentul care marchează finalul liceului este ziua festivității - o zi plină de emoții, de la ultima oră de dirigenție, până la îmbrățișările și felicitările celor dragi.

Banchetul


Deoarece am plăcerea să fotografiez des evenimente, ador să vă surprind distrându-vă cu prietenii voștri cei mai buni. Înainte de banchet vom avea o sesiune de fotografii individuale și de grup, în așa fel încât cele mai importante aspecte ale serii să fie imortalizate: emoția, prietenia, eleganța, nostalgia și, nu în ultimul rând, distracția!

Ședințele foto


Rezultatul ședintelor foto din timpul ultimului an de liceu nu ar trebui să fie niște banale fotografii de portret făcute într-un cadru comun. Ceea ce eu îmi doresc este ca fiecare ședință foto să vă reprezinte, să se potrivească cu stilul si starea voastră, iar pozele să fie speciale, să nu fie doar niște portrete simple de absolvire. De aceea, înainte de ședintele foto vom alege un concept și o locație în care să vă regăsiți. Ca să fie totul doar despre voi și rezultatul să iasă pe măsura așteptărilor, la ședințele foto veți veni în grupuri mici, de maximum 3-4 persoane. În acest fel, pozele fiecăruia dintre voi vor fi unice, vă vor scoate personalitatea în evidență și nu veți avea toată clasa poze asemanatoare, făcute în același decor.

Album


Cea mai bună și cea mai longevivă modalitate de a păstra amintiri este de a le avea în format fizic, nu doar în format digital. De aceea depun mult efort încât fiecare album să arate uimitor.

Mai jos puteți vedea design-ul unui album, începand de la copertă (față și spate), apoi pozele personale (35), pe care le puteți alege de la ședințele foto, festivitatea de absolvire și banchet. În continuare vor fi pozele cu fiecare coleg, iar la final, poza de grup.

Fiecare diapozitiv pe care il vedeți este o pagina deschisă din album.

Dimensiunea albumului este 25x30cm (inchis), 25x60cm (deschis).

Oferta


Pentru orice întrebări legate de ofertă, poze sau altele, vă rog să mă contactați.